Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

İmplant

Tedavisi

İmplant Tedavisi Sonucunda

Dişler Kesilmez!

Kemik Erimesi Durur!

Diş Sağlığınız İçin

Bilinmesi Gerekenler!

SAĞLIK TURİZMİ

AVANTAJLARINDAN

YARARLANIN

 

Kanal Tedavisi

 

Günümüz teknolojisinde dişlere uygulanan kanal tedavisi ile artık tek çare diş çekimi olmaktan çıkmıştır. Çok karmaşık kanal tedavisi gerektiren durumlarda kanalların tedavisi için bir endodontistin müdahalesi daha yerinde olacaktır.   – Türkiye İmplant
zirkonyum diş

    Kanal Tedavisine İhtiyacınız Olduğunu Nasıl Anlarsınız?

        • Sıcak ve soğuğa karşı uzun süreli hassasiyet,
        • Çiğnerken oluşan ağrı ya da rahat çiğneyememe,
        • Kendi kendine özellikle de geceleri başlayan ağrı,
        • Dişin renk değiştirmesi, şiş, dişe yakın bölgedeki lenf düğümlerindeki ağrı yada elle hissedilen şişlik.

     

    Kanal Tedavisi Dişi Öldürür mü?

        • “Kanal tedavisi dişi öldürür” düşüncesi gerçek dışıdır. Kanal tedavisiyle dişin içindeki canlı doku alındıktan sonra diş; sıcağa ve soğuğa karşı hissiz hale gelir ve çene kemiğinden, çevre dokulardan gelen damar veya sinirlerle görevine devam eder. Bu sayede kemik içinde tutunur. Tedavi sonrası yapılacak uygun bir dolgu ya da restorasyon yardımıyla çok rahat çiğneyebilir ya da dişinizi protez ayağı olarak kullanabilirsiniz.

     

     

    Neden Kanal Tedavisi?

     

    Eğer dişin kök kanallarındaki canlı doku veya pulpa, diğer adı ile sinirler, iltihaplanmışsa veya canlılığını sürdüremeyecekse kanal tedavisi gerekir. Çünkü bu dokunun vücuttaki diğer dokular gibi kendini yenileme ve tamir etme kabiliyeti yoktur. Derin çürükler, diş üzerinde yapılan dolgu, diş kesimi gibi işlemler; dişte oluşan kırık ve çatlaklar pulpanın iltihaplanmasına yol açabilir. Buna ek olarak dişe gelen travmalarda, dişte herhangi bir çatlak ya da çürük olmasa da pulpanın iltihaplanmasına ve hasar görmesine yol açabilir. Eğer iltihaplı pulpa tedavi edilmezse, ağrıya ve abseye neden olur. – Türkiye İmplant

    Kanal Tedavisi Örnek Video

     

    İmplant

    İmplant, farklı farklı sebeplerden dolayı kaybedilmiş olan dişlerin yerlerine fonksiyon ve estetiğini tekrar kazandırmak amacıyla çene kemiğine konulan yapay diş kökleridir. Geleneksel köprü ve protezlere göre daha iyi konuşma ve çiğneme fonksiyonu sağlamaktadır.

    GÖRÜNTÜLE
    Zirkonyum Kaplama

    Zirkonyum dişler mekanik direnci, biyolojik uyumluluğu ve kırılma direnci sayesinde diğer metal destekli kuronlara nazaran üstünlük göstermektedir. Beyaz renkli, yarı şeffaf, ışık geçirgenliğinin fazla olması sebepleriyle, doğal dişe en yakın alternatiftir.

    GÖRÜNTÜLE
    Diş Beyazlatma

    Dişlerin renginin 7 tona kadar açılması işlemidir. Dişlerinize hekim kontrolünde mavi ışık ve beyazlatma jeli kullanılarak yapılan lazerle diş beyazlatma işleminde, dişler işlem sonunda hemen birkaç ton açılabilir ve etkinliğini uzun süre koruyabilir.

    GÖRÜNTÜLE
    Çocuk Diş

    Çocuk Dişhekimliği Dalı, 0-14 yaş arası çocukların süt dişleri ile kalıcı dişlerinin korunmasını, çürük, travma, kalıtımsal gibi çeşitli etkenlerin bu dişlerde meydana getirdiği problemlerin tedavi edilerek yok edilmesini amaç edinen bir diş hekimliği uzmanlık dalıdır.

    GÖRÜNTÜLE
    Kanal Tedavisi

    10-15 yıl öncesine kadar yumuşak diş tabakasında meydana genel hasarlarda; dişler çekilmekteydi. Ancak günümüz teknolojisinde dişlere uygulanan kanal tedavisi ile artık tek çözüm diş çekimi olmaktan çıkmıştır. Kanal tedavisi tek seans veya bazı durumlarda 4-5 seans sürebilir.

    GÖRÜNTÜLE
    Ortodonti

    Diş hekimliğinin özel bir dalı olup, dişlerde ve yüzde bulunan düzensizliklerin teşhisi, korunması ve tedavisi ile ilgilenen dalıdır. Ağız hijyeninin sağlanabilmesi ve ileride yaşanabilecek ağız ve diş rahatsızlıklarının önüne geçmek için ortodonti tedavileri gereklidir.

    GÖRÜNTÜLE